Lån penger til hytteferie raskt og enkelt

Det er mange forskjellige måter å holde ferie på, og vi har alle våres favoritter. Noen elsker å dra til utlandet på ferie, enten det er charter eller en reise de har arrangert selv. Andre foretrekker å holde deres ferie i hjemlandet, hvor de kan få sett andre sider av landet. Det er ingen tvil om at charterferien nok er den mest populære ferieformen blant skandinavene, men det er også en annen ferieform som mange fra Skandinavia liker veldig godt. Vi elsker å dra på hytta. Å dra på hytte er en måte hvor man både kan føle seg hjemme, samtidig med at man får den helt spesielle feriestemningen, som vi jo alle leter etter. Fler og fler har også valgt å kjøpe deres egne hytter, for derved å kunne dra på hytta når de har lyst uten å skulle leie en hytte først. Friheten i at man kan dra vekk fra hverdagen ut i et sommerhus tett på skogen eller stranden lokker mange, og har man først vært i en hytte, forstår man da også hvorfor så mange er tilhengere av hytteferien.

Det er allikevel langt fra de fleste som har råd til å kjøpe deres egen hytte, og derfor er det fortsatt mye press på utleier av hytter på nettet. Vi elsker å leie hytter fordi det ikke er så mye styr, og forholdsvis billig i forhold til charterreiser. Som oftest kan en hel familie leie en hytte for den samme prisen som det ville ha kostet å sende et enkelt familiemedlem av sted på en charterreise. Men selv om det lyder billig, kan det godt være dyrt for mange. Skal du leie en hytte ved et av de mer populære stedene, skal du regne med at du fort kan komme av med omkring 5000kr. for en uke. I mange tilfeller er prisen også høyere, alt avhengig av på hvilken tid av sesongen du vil på hytta. Dertil skal man også legge utgifter til mat, elektronikk og utflukter. Det kan fort bli et par tusen kroner til. Så selv om hytteferien er billigere enn den tradisjonelle charterreisen, så kan det fortsatt være dyrt for mange.

Men ikke desto mindre er det viktig å dra på ferie. Derfor oppfordrer jeg alltid folk til å prioritere deres ferier fremfor annet. En ferie er med til å gjøre deg avstresset, og sørger du for å koble helt av, kan du nærmest vende hjem som et nytt menneske. Undersøkelser viser faktisk også at mange ledere kan merke forskjell på deres medarbeidere når de har vært på ferie. Mange ledere mener at medarbeidernes produktivitet stiger etter en ferie. Man kan se på ferie som en slags investering i et arbeidsliv, men også privatlivet blir påvirket. Familie- eller pardynamikken blir også forbedret av en ferie. Kort sagt er det altså ikke mange ulemper ved å dra på ferie. Derfor oppfordrer jeg også folk som sier at de ikke har råd til å dra på ferie å dra allikevel. Gevinsten ved å dra på ferie er nemlig mye større enn tapet ved å oppta gjeld i forbindelse med en ferie.

For når du oppretter et lån med det formålet av å leie hytte, låner du faktisk penger til å forbedre din livskvalitet. Og selv om du kanskje skal betale av på lånet i en lengere periode etter din ferie er slutt, så vil du oppdage at det har vært verdt alt sammen. Det å ta et lån er ikke så ’forbudt’ som mange tror. For det første er det utrolig enkelt å låne penger. Du behøver ikke lenger ned i banken for å få lov til å låne penger. Du skal heller ikke vente flere uker på at pengene står til rådighet på din konto. Det går veldig fort og som oftest er online-lån også veldig fleksible. Det vil si at du i mange tilfeller selv kan tilrettelegge hvordan og over hvor lang tid ditt lån skal betales av. Det gir deg mulighet for å låne penger til det du har lyst til. Så derfor forteller jeg de fleste at de bør låne penger til en ferie, hvis de mener at de ikke selv har råd til det. Og de tilbakemeldingene jeg får bekrefter også at dette er en god ide. Jeg har hatt mange tilbakemeldinger som tyder på at familier har kommet tilbake med fornyet energi, og par har vendt tilbake fra en hytteferie med en gjentent gnist i deres parforhold. Så selv om noen kanskje vil fraråde deg i å låne penger til en ferie, så prøv å lytte til din magefornemmelse i stedet for. Har du bruk for en ferie? Hvis svaret er ja, er du den perfekte kandidaten til å låne penger til en ferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *