Lån penger til kjøp av virksomhet

Store deler av verden har befunnet seg i en global finanskrise i flere år. Lavkonjunkturen har rammet mange hardt, hvilket har betydd at virksomheter har måttet lukke og forlate, av den simple årsak at forbrukerne har blitt forsiktige og har skrudd ned og av for deres forbruk. Det har gjort at virksomhetene ikke har kunnet selge nok av sine produkter, og dermed vært nødt til enten å fyre medarbeidere eller i verste fall lukke butikken.

Kjøp din nye virksomhet og få gang i maskineriet

Mange drømmer om å bli selvstendig. Det gir en stor frihet å være herre i eget hus, og noen ganger gir det også mange flere penger enn vanlig lønnsarbeid. Og landet har i høy grad bruk for innovative iverksettere, som kan sette ett dytt i samfunnsøkonomien og skape vekst for hele landet, slik at både din virksomhet og ditt land opplever økt velstand og dermed rikdom.

Dessverre har denne forsiktigheten, som jeg før nevnte, også rammet iverksetterbransjen. Folk tar ikke like mange lån som de gjorde før i tiden, hvor rentene var ekstremt lave. Folk tør heller ikke å ta skrittet fra lønnsarbeider til selvstendig, fordi folk rett og slett fortsatt er så forsiktige med å bruke penger og dermed skape et incitament for flere virksomheter.

Men det er bevist flere ganger, at hvis man har en god idé og et godt forretningskonsept, så skal nok kundene komme. Derfor er det ingen grunn til å fortsette med å tråkke på bremsen og ikke leve ut sin iverksetterdrøm. Ved å kjøpe og drive virksomhet gjør du både samfunnet, mange mennesker og ikke minst deg selv, en stor tjeneste.

Lån pengene til den virksomheten du vil kjøpe

De færreste har dog den kapitalen som kreves i forbindelse med kjøp av en virksomhet. Dette avholder også de fleste fra å komme i gang. Mitt råd til deg som står i en slik situasjon er klar: lån pengene til å kjøpe den virksomheten som du har sett deg varm på.

Et lån fra f.eks. en online utbyder kan gi deg et økonomisk dytt i ryggen, så du blir rustet til alle de startutgiftene som det måtte være i forbindelse med overtagelsen av en virksomhet. Herutover er lån på internett, enten det er store eller små forbrukslån, veldig effektive og enkle å opprette.

Motsatt av hva som er tilfellet i din bank, som høyst sannsynlig vil avvise din anmodning om lån (pga. skepsisen overfor nye investeringer pga. tidene), så vil en online låneutbyder aldri spørre deg om hva pengene skal brukes til eller stille urealistiske krav – så er dette problemet også løst!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *