Lån til ferien med barna

Når man har barna hjemme i skolenes ferie, så forventer de helt automatisk at det skal skje noe, så de ikke skal kjede seg i en hel uke. Hvis man som forelder også har fri og tid til å bruke tiden med sine barn, er det nærliggende å arrangere noe. Det kan enten være noe på oppfordring fra barna som de veldig gjerne vil, eller noe for hele familien. Det er heldigvis mange muligheter for barn i skolenes ferier. Man må heller ikke skuffe sine barn i ferien. De gleder seg så til å få ferie og til å ha en uke hjemme, hvor de ikke skal stå tidlig opp og hvor de garantert har en forhåpning om å skulle lage mange morsomme ting. Forventningene skrus selvfølgelig i været hvis man som barn er vant til å bli underholdt av sine foreldre og/eller besteforeldre når man har ferie. Hvis ikke barna er vant til at det skjer noe, så kunne man kanskje nettopp i denne omgang komme med en gledelig nyhet omkring mulige aktiviteter.

Skjem bort barna mens det er tid til det

Man har sine barn på lånt tid og man setter selv rammene for hvordan dagligdagen fungerer hjemme. Man bestemmer selv hvor strenge krav og hvor høye forventninger man har til sine barn. Sagt med andre ord, bestemmer man selv hvor mye de skal skjemmes bort og hvor mye det skal være av hardt arbeid. Det er mange måter man kan gjøre det på, men jeg mener umiddelbart at man skal forsøke å finne den fornuftige middelvei, hvor barna blir tildelt arbeidsoppgaver i hjemmet, får belønning deretter og blir bevisst om at de skal ta et ansvar for at ting fungerer. De kan absolutt hjelpe til med ting i hjemmet. Men de skal også skjemmes bort, som det kjæreste man eier, som de er for foreldrene. Man har kun sine barn hjemmeboende på lånt tid og man skal gjøre dem klar til livet som voksen, men de skal også ha det godt, med gode foreldre som gir dem opplevelser, glede i hverdagen og mot på en tilværelse, hvor de selv mange år i fremtiden, skal være like så god ved deres egne barn. Man tar så mange ting med seg hjemmefra videre i sitt liv, så ryggsekken skal ha det helt rette innholdet, så man får barn som når langt i livet, holder seg vekk fra kriminalitet og lærer å forsørge sin familie. Man kan selvfølgelig skjemme bort sine barn så mye, at man alltid gjør tingene for sine barn og det er ikke til gavn for dem på lang sikt. De skal lære noen ting, så de selv kan løse oppgavene, når de en dag står på egne ben, men de skal veiledes og hjelpes dit.

Lån penger til opplevelser

Hvis det kniper med pengene til disse opplevelsene, bør du ta et lån, så du ikke skuffer dine barn og ikke gir dem de opplevelsene som de skal bruke på deres vei. Det er mulig å ta noen veldig fordelaktige lån, hvor du selv bestemmer, hvor lang tid disse lånene skal løpe over. Du får pengene overført til din konto ganske raskt, så du kan bruke dem på det du finner nødvendig. Jeg har hørt om gjennomsnittlige beregninger på hva man bruker av penger fra man får et barn, til barnet er 18 år og dermed myndig. De fleste bor også hjemme lengere, så der kan tallet stige, men de 18 år er den tiden hvor de hører under foreldrenes ansvar, men hva man bruker av penger samlet sett på sine barn, er et høyt beløp, og ofte et millionbeløp. Men på den annen side, så snakker man også om at det er det som betyr aller mest for en i livet, det viktigste, så det har en høy prioritet og så får det koste det det koste vil. Derfor er det ingen tvil om at man skal skjemme bort sine barn tilstrekkelig og de får de gode opplevelser som er til gavn for deres trivsel. Det betyr mye for deres utvikling, hvilke opplevelser og inntrykk de har med hjemmefra. Man skal ikke være redd for å ta lån som gir større muligheter og råderom i økonomien. Det er lån hvor man har gode avbetalingsvilkår og dermed kan sikre seg at den avbetalingen som skal foregå har minst mulig innvirkning på ens normale innkomst. Når barna har ferie fra skolen og er hjemme, så bør man by inn med noen aktiviteter som foreldre. Det skal være gode opplevelser man får når man har ferie. Lag noe sammen, gjør hva barna har lyst til. Det kan være en tur i lekeland eller kino. Det er ikke så viktig, bare det skjer noe for barnas skyld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *